Go to Top

Letselschade door een ander

Letselschade opgelopen door een fout van een ander? Wellicht deed de ander het niet expres, maar u zit met de gevolgen. In veel gevallen is de ander netjes verzekerd, waardoor u de letselschade kunt claimen en u op basis daarvan smartengeld kunt aanvragen.

Verhalen op de verzekeraar

Wij kunnen u van dienst zijn bij letselschade door een fout van een ander. Gaat het om fysieke klachten of ervaart u mentale klachten als het gevolg van een ongeval? Wanneer er thuis, op straat of op het schoolplein iets gebeurt kunt u de ander aansprakelijk stellen voor de schade. In de meeste gevallen richten we ons op de verzekeraar van de ander, zodat de ander daar niet persoonlijk voor hoeft te betalen. U kunt de letselschade door een fout van een ander laten vergoeden in de vorm van smartengeld, zonder dat uw onderlinge relatie daarmee in gevaar hoeft te komen.

Uiteenlopende situaties

Er kan sprake zijn van uiteenlopende situaties, letselschade door een fout van een ander kan gemakkelijk ontstaan. Geeft de ander u een zetje en breekt u uw arm of been tijdens de val? Er was waarschijnlijk geen sprake van opzet, u kunt echter wel te maken krijgen met fikse gevolgen. Kunt u niet naar uw werk of dient u extra kosten te maken voor de behandeling van uw klachten? In die gevallen is er sprake van letselschade door een fout van een ander. Wij kunnen u helpen het smartengeld te claimen, de ander kan daarvoor zijn of haar aansprakelijkheidsverzekering gebruiken.

Letselschade na fout door een ander claimen

Wilt u smartengeld claimen voor letselschade door een fout van een ander, maar weet u niet goed hoe u dat het beste aan kunt pakken? Wij beschikken over een uitgebreide ervaring, waarmee we er graag voor zorgen dat u de onderlinge relatie goed kunt houden. We richten ons voor de letselschade na een fout van een ander op de verzekering van de tegenpartij, zodat hij of zij de kosten niet zelf hoeft te betalen.

Meer weten over letselschade door een fout van een ander of een afspraak maken op ons kantoor? Neem contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *