Go to Top

Bedrijfsongevallen

Bedrijfsongevallen leiden regelmatig tot letselschade, zoekt u een letselschade specialist die u daarbij kan ondersteunen? Het is van belang dat u op de hoogte bent van uw rechten, zodat u de juiste stappen kunt zetten.

Letselschade door bedrijfsongevallen

Ieder jaar lopen zo’n 220.000 mensen letselschade op als het gevolg van een bedrijfsongeval. Het gaat om werknemers, ZZP-ers en uitzendkrachten, die allemaal recht hebben op een eerlijke afhandeling. De werkgever of opdrachtgever is in bijna alle gevallen aansprakelijk, wij kunnen u als specialist in letselschade precies aangeven wat er mogelijk is of waar u rekening mee dient te houden.

 

Letselschade door een bedrijfsongeval kan leiden tot extra kosten, minder inkomen of gederfde levensvreugde, zaken die we kunnen meenemen in het bepalen van de strategie en de eventuele claim die we bij de werkgever of opdrachtgever neerleggen. U komt in die gevallen in aanmerking voor smartengeld als het gevolg van de letselschade door een bedrijfsongeval.

Recht op smartengeld

Om uw recht op smartengeld te kunnen claimen is het van belang om de werkgever of opdrachtgever aansprakelijk te stellen. Ervaart u letselschade als het gevolg van een bedrijfsongeval? Wij zorgen ervoor dat u de aansprakelijkheid op de juiste wijze op uw werkgever kunt richten, ondanks dat u daar wellicht wat moeite mee heeft. Niemand zit te wachten op ‘gedoe’ met zijn of haar werkgever, het is bij bedrijfsongevallen met letselschade echter van belang om hier overheen te stappen.

Werkgever aansprakelijk stellen

Wij helpen u het bedrijfsongeval in kaart te brengen en te analyseren welke letselschade er is ontstaan. Vervolgens kunnen we u ondersteunen bij het aansprakelijk stellen van de werkgever. Wij zorgen ervoor dat dit op de juiste manier gebeurt, uiteraard met behoud van de goede relatie die u onderling heeft. U kunt de letselschade na een bedrijfsongeval claimen zonder dat dit verdere problemen hoeft op te leveren.

Meer weten of direct uw werkgever aansprakelijk stellen bij letselschade na een bedrijfsongeval? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *