Go to Top

Mishandeling

Jaarlijks krijgen veel Nederlanders te maken met mishandeling, waar ze niet zelden letselschade aan overhouden. Is er sprake van letselschade en wilt u die claimen bij de tegenpartij? Wij helpen u stap-voor-stap. We stellen de tegenpartij aansprakelijk, bereiden de claim voor en helpen de vergoeding voor uw letselschade te innen.

Letselschade door mishandeling

Er ontstaat gemakkelijk letselschade door mishandeling, bijvoorbeeld omdat u extra kosten dient te maken voor de behandeling van de klachten die u heeft opgelopen. Die kunnen zowel fysiek als mentaal van aard zijn, wij brengen de situatie graag samen met u in kaart. Kunt u als het gevolg van de mishandeling (tijdelijk) niet werken of dient u andere kosten te maken voor de behandeling? Deze elementen dragen bij aan de totale letselschade. We kunnen een nauwkeurige berekening voor u maken en aan de hand daarvan het smartengeld bepalen, het bedrag dat u kunt claimen als vergoeding voor uw letselschade na mishandeling.

Hoogte van het smartengeld

We berekenen de hoogte van het smartengeld, een vergoeding voor uw letselschade na mishandeling. We houden bijvoorbeeld rekening met het aantal medische behandelingen en de impact daarvan, net als de duur van eventuele opname in het ziekenhuis of revalidatiecentrum. Daarnaast kijken we naar de duur van het genezingsproces, uw leeftijd en bijvoorbeeld de invloed op uw werk of de studie. We houden rekening met blijvende invaliditeit en beperkingen, verminkingen, littekens en bijvoorbeeld de invloed op hobby’s, sport en vrijetijdsbestending. Het resultaat? Een berekening van het smartengeld die netjes aansluit bij uw letselschade als het gevolg van mishandeling.

Ondersteuning na mishandeling

We bieden u volledige ondersteuning bij letselschade na mishandeling. Dat betekent dat we allereerst met u om tafel gaan om te bepalen wat er is gebeurd en welke schade u als het gevolg daarvan heeft geleden. We begrijpen de fysieke en mentale impact van mishandeling, zodat we u eerst tot rust kunnen brengen en vervolgens met u kunnen spreken over de mogelijkheden. Wij gaan juridisch voor u aan de slag en zorgen voor de claim richting de tegenpartij. Op die manier kunt u de letselschade als het gevolg van mishandeling laten vergoeden.
Meer weten over letselschade na mishandeling of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *