Go to Top

Letselschade door gebrekkige opstal

Valt u als het gevolg van onlogische geplaatst paaltje of omdat u struikelt over iets dat een winkelier niet had mogen laten slingeren? Er kan sprake zijn van letselschade door gebrekkige opstal, in die gevallen kunnen we u ondersteunen bij het claimen van smartengeld.

Wat is gebrekkige opstal?

Gebrekkige opstal houdt verschillende zaken in, het gaat om situaties waarin de plaatsing van spullen of materialen ertoe leidt dat u valt, u zich bezeert of u op een andere manier schade oploopt. Het gaat altijd om immateriële schade, bijvoorbeeld fysiek of mentaal. Dient u extra kosten te maken als het gevolg van de letselschade door gebrekkige opstal of kunt u bijvoorbeeld niet naar uw werk? In dat geval lijdt u schade en is het mogelijk om smartengeld te claimen. Wij kunnen u op basis van de situatie adviseren over de mogelijkheden en ondersteunen bij het indienen van de claim.

Letselschade claimen

Wilt u letselschade door gebrekkige opstal claimen en zoekt u naar een ervaren specialist die u daarbij juridisch bij kan staan? We zijn u er graag mee van dienst, we beschikken over uitgebreide ervaring op dit vlak. Dat betekent dat we er goed voor kunnen zorgen dat u de geleden schade kunt claimen of dat we u kunnen adviseren over de juiste te nemen stappen. We zorgen voor stap-voor-stap ondersteuning bij letselschade door gebrekkige opstal of kunnen voor u in kaart brengen of daar daadwerkelijk sprake van was.

Volledige ondersteuning

We bieden volledige ondersteuning bij letselschade door gebrekkige opstal, van het in kaart brengen van de situatie tot aan het indienen van de claim en hulp bij het innen van het smartengeld. Is er duidelijk sprake van fysiek of mentaal lijden, als het gevolg waarvan u extra kosten dient te maken of u inkomsten mist? Wij helpen u de situatie juridisch in kaart te brengen en schetsen de wet- en regelgeving op dit gebied, zodat u mogelijk smartengeld kunt claimen voor de letselschade door gebrekkige opstal.
Direct een afspraak maken of meer weten over letselschade door gebrekkige opstal? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.